Trigion/collectieve beveiliging

 

Veel ondernemers in Barendrecht zijn aangesloten (veelal verplicht) bij de collectieve bedrijfsterrein beveiliging. Op de bedrijventerreinen werkt de CBBB samen met beveiliger Trigion. Deze samenwerking dateert al sinds 1996 en verloopt naar volle tevredenheid van beide partners.

 

De surveillance van Trigion vind plaats in combinatie met intelligent cameratoezicht en geavanceerde communicatiemiddelen voor een snelle alarmopvolging. De camera infrastructuur is in 2019 volledig vernieuwd en beschikt over moderne Video intelligentie software. Hierdoor zijn de CBBB en Trigion in staat om accuraat en nauwgezet de bedrijventerreinen van Barendrecht te monitoren.

Het concept voor de collectieve beveiliging bestaat uit:

  • Intelligent cameratoezicht (door middel van 38 camera's) op alle toegangswegen van de bedrijventerreinen
  • Preventieve Mobiele surveillance op alle dagen van de week
  • Snelle aansturing en uitvoering van alarmopvolging door de Mobiel surveillant van Trigion Beveiliging

 

Onderzoek heeft uitgewezen dat dit leidt tot minstens 20% afname van criminele activiteiten.

De voordelen voor u op een rij

  • Waardebehoud van uw pand
  • Minder schadekosten
  • Meer veiligheid voor u en uw personeel
  • vaak fors lagere verzekeringspremies

Wie doet wat?

CBBB is eigenaar van het systeem, stelt de eisen aan de beveiliger, houdt de vinger aan de pols of de beveiliger zich houdt aan de afspraken en neemt deel aan het collectieve overleg met politie, gemeente en brandweer.

Meer weten?

Wilt u zich als ondernemer aansluiten op het collectief, heeft u vragen, klachten, suggesties? Wij helpen u graag verder. Neem voor meer informatie contact op met de accountmanager van onze beveiliger, Peter van Velzen. U kunt hem bereiken via pvvelzen@trigion.nl of T 06 11 39 40 60 of met Peter Jardin, Teamleider -  Mobiele Surveillance via PJardin@trigion.nl of 06 -11393210.

 

       
  Peter van Velzen   Peter Jardin