Het Bestuur.

 

Naam:

Jan van Belzen

Onderneming/functie:

Burgemeester gemeente Barendrecht

Bestuurslid sinds:

2005

 

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, omdat ik vanuit mijn portefeuille openbare orde en veiligheid graag mijn verantwoordelijkheid wil nemen richting de Barendrechtse ondernemers voor veilige bedrijventerreinen.

Naam:

Ton Löbker

Onderneming/functie:

Compacon BV (onderscheidend in promoties en premiums), directeur/ eigenaar

Bestuurslid sinds:

2003

 

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, omdat dit geen extra zorg van ondernemers moet zijn. St. CBBB levert een tastbare bijdrage aan veiligheid op bedrijventerreinen en bundelt  de krachten van alle ondernemers binnen Barendrecht op dit gebied. Een prachtig voorbeeld hoe collectiviteit voor iedereen werkt!

Naam:

Rien Wisse

Onderneming/functie:

algemeen directeur BUVA rationele bouwprodukten B.V.

Bestuurslid sinds:

2006

 

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, want iedereen moet zich veilig voelen in Barendrecht en dat geldt uiteraard ook voor de bedrijventerreinen. Het cameratoezicht leidt tot een veilige omgeving voor werkgevers én werknemers!

Naam:

Mark Verweij

Onderneming/functie:

directeur Verdi

Bestuurslid sinds:

2001

 

Veiligheid op de Barendrechtse bedrijfsterreinen is voor mij van groot belang, want Barendrecht is gewoon een prima gemeente, met een goed ondernemersklimaat, dat doen we met elkaar en daar is de CBBB ook weer een voorbeeld van.